Documentaire over de Haagse fotograaf Gerard Fieret.

Deze foto is vooral gekozen om de stempels te laten zien.

Hier een ontluisterend beeld van een beroemde Haagse fotograaf Gerard Fieret (1924-2009), in latere jaren een bekende duivenvoerder in de Haagse binnenstad. De man was nogal berucht om de manier hoe hij met zijn afdrukken en negatieven omging, omdat hij bang was voor diefstal en/of plagiaat stempelde hij zijn afdrukken veelvuldig.
Meneer Diepraam maakt een vergissing, de contact-sheet die hij in zijn hand heeft laten niet de ontstaan’s geschiedenis van een werk zien, maar slechts de reproducties daarvan.

Hier de link naar de Avro documentaire 

Dit bericht is geplaatst in Camera's, Fotografen, Tentoonstelling. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>