Robert Doisneau foto(‘s) van een etalage

Robert Doisneau

Foto Robert Doisneau

De beroemde foto van Robert Doisneau vanuit een etalage in Parijs blijkt dus één uit een serie te zijn. Hij schijnt zijn Rolleiflex verborgen te hebben in een stoel in die etalage en er dus meerdere opnames mee gemaakt te hebben:-)

Hier de link met de andere foto’s uit de etalage.
Hier de Google afbeeldingen pagina van andere foto’s van Robert Doisneau.

Dit bericht is geplaatst in Fotografen, Portret. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>