Gratis e-book over straatfotografie van Thomas Leuthard

Fotograaf Thomas Leuthard

Fotograaf Thomas Leuthard

Over genomen van www.digifotopro.nl/

Fotograaf Thomas Leuthard heeft zijn e-book over straatfotografie gratis beschikbaar gesteld. In het boek behandelt hij alle aspecten van deze tak van fotografie vanuit zijn eigen werkwijze.

door: Jesse Kraal|1 augustus, 2011|3762

Leuthard was al eerder blogger voor de website 500px en besloot na een aantal positieve reacties een boek te schrijven en dit gratis beschikbaar te stellen als download. In ‘Going Candid…’ beschrijft hij niet alleen zijn manier van werken, maar geeft hij ook nuttige tips over onder andere de marketing van je foto’s en het gebruik van fotowebsite Flickr. Wist je al hoe je foto de meeste kans maakt om uitgekozen te worden voor Explore (de 500 ‘beste’ foto’s van de dag op Flickr)? Is het erg dat je foto rondzwerft op het internet? Thomas Leuthard legt het je uit.

Uiteraard bevat het boek ook foto’s. Vrijwel elke pagina wordt opgevrolijkt door Leuthards eigen straatfoto’s. Prima zomerleesvoer voor op je iPad, Android-tablet of gewoon op je pc. Je kunt het e-book downloaden op de website van de fotograaf.

“Street photography is 80% balls and 20% skills.” – Eric Kim

 

 

Dit bericht is geplaatst in Boeken, Cursus, Fotografen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>