Bruce Gilden Straat fotografie extreem

Foto Bruce Gilden

Vroeger maakte ik ook foto’s op straat, maar deze meneer gaat wel heel ver, zie de volgende link. Voor de duidelijkheid, hij gebruikt een 28 mm objectief met een vaste afstand’s instelling en door zijn flitser weet hij welke sluitertijd en diafragmawaarde hij moet gebruiken. Ik denk dat al zijn instellingen zijn vast getapped.

Hier een blog met hilarische vergelijkingen met Martin Parr

Dit bericht is geplaatst in Cursus, Fotografen, Portret. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>