Close Up: Edward Weston – De schoonheid van het naakt


De Amerikaanse fotograaf Edward Weston drukte in de jaren dertig een onuitwisbaar stempel op de moderne fotografie met zijn zwart-wit foto’s van naakten en stillevens. AVRO Close Up bracht op zondag 30 november 2008 de documentaire ‘Fotograaf Edward Weston – de schoonheid van het naakt’. De documentaire laat zien hoe Westons jonge geliefde Charis hem inspireerde tot zijn mooiste naaktfoto’s.

Hier de Avro documentaire Close Up

Hier een biografie overĀ Edward Weston

Dit bericht is geplaatst in Fotografen, Portret, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>