Dan Winters een groot fotograaf, evenals zijn negatieven

Foto Dan Winters, Arnie anders.

Dan Winters is een Amerikaans fotograaf die vooral met de technische camera werkt (waarschijnlijk het 4″x5″ (10×12 cm.)) en soms met een 6×6 cm Hasselblatt. Zijn opnamen’s zijn perfect uitgewerkt, kadering, belichting evenals zijn ensecenering en zorgt daardoor voor langdurig kijkplezier.
Ook zijn tekeningen en collages zijn de moeite waard:-)

Hier de link naar zijn website.

Dit bericht is geplaatst in Fotografen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>